Casillas údajne na odchode z Realu, záujem hlási Porto

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 11:13 • 2 min
Casillas údajne na odchode z Realu, záujem hlási Porto

MADRID - Španielsky futbalový brankár Iker Casillas je údajne na odchode z Realu Madrid. Podľa médií z Pyrenejského polostrova dostal kráľovský veľkoklub konkrétnu ponuku od FC Porto, ktorú by Casillas rád prijal.

slovakia

left justify in out

"Iker je z ponuky nadšený. Musíme ale počkať, čo povie Real. Každopádne, snažíme sa nájsť riešenie," povedal hráčov agent Carlos Cutropia pre portugalské médiá.

 

Tridsaťštyriročný brankár, ktorý s Realom vyhral 18 trofejí vrátane piatich ligových titulov a troch triumfov v Lige majstrov, stratil v uplynulých dvoch sezónach pozíciu jasnej jednotky. Médiá špekulujú, že Real dá Casillasovi povolenie k prestupu iba v prípade, že sa klubu podarí priviesť z Manchestru United vytúženú posilu Davida De Geu.

 

Casillas je odchovancom Realu, jeho dres oblieka od deviatich rokov. Za prvý tím "bieleho baletu" odchytal 725 súťažných zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies