Casillas sa zranil pri návrate do základnej zostavy

NETKY.SK • 18 September 2013, 08:33 • 2 min
Casillas sa zranil pri návrate do základnej zostavy

MADRID - Španielsky futbalový brankár Iker Casillas sa po dlhšom čase opäť objavil v základnej jedenástke Realu Madrid, jeho účinkovanie na ihrisku však nemalo dlhé trvanie.

slovakia

left justify in out

Ešte v úvode minulej sezóny jasná jednotka španielskeho klubu musela v utorňajšom stretnutí B-skupiny Ligy majstrov na ihrisku Galatasarayu Istanbul striedať už po štvrťhodine hry. V snahe získať vysokú loptu sa Casillas zrazil s obrancom Realu Sergiom Ramosom a zranil sa v oblasti rebier. Do bránky musel ísť Diego López, ktorý v súčasnosti dostáva pravidelne šancu a je jednotkou bieleho baletu.

"Behom štyroch dní by mal byť Iker v poriadku. Jeho problémy nie sú vážne. Stihol predviesť dobrý zákrok a ukázal, že sa nachádza v dobrej forme," povedal po stretnutí tréner Realu Carlo Ancelotti. Madridčania vyhrali v Istanbule 6:1. Informácie zverejnil denník Marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona