Casillas pripustil odchod z Realu Madrid

NETKY.SK • 18 Október 2013, 12:00 • 2 min
Casillas pripustil odchod z Realu Madrid

MADRID - Dlhoročná opora futbalového Realu Madrid Iker Casillas pripustil, že možno opustí tento španielsky klub. Tridsaťdvaročný brankár nedostáva od zlomenia kostičky v ruke zo začiatku tohto roka veľa príležitostí v zostave "bieleho baletu".

slovakia

left justify in out

Bývalý kouč Realu José Mourinho v druhej polovici minulej sezóny uprednostňoval Diega Lópeza. Nástupca portugalského kormidelníka Carlo Ancelotti preferuje rovnakého gólmana a Casillas je frustrovaný z nedostatku hernej praxe.

"Hráč, ktorý nedostáva príležitosti, časom dospeje k tomu, že musí vykonať zásadné rozhodnutie. Samozrejme, najradšej by som zostal v Reale a získal s ním ešte veľa trofejí. Som v tomto klube odmalička, ale cítim, že bude musieť nastať nejaká zmena. Momentálne som presvedčený, že zotrvám v Reale, ale ak sa ma na túto tému opýtate o tri mesiace, možno odpoviem úplne inak," vyhlásil pre španielske médiá kapitán národného tímu. 

Iker Casillas má napriek nelichotivej situácii v klube dôveru trénera španielskej reprezentácie Vicenteho del Bosqua. Ten mu dal príležitosť v utorkovom stretnutí s Gruzínskom v rámci kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. Otázne je, či Casillas zostane španielskou jednotkou aj na MS 2014, ak nebude chytávať v klube. "Ancelottiho rozhodnutie je pre mňa veľká výzva. Pobijem sa o pozíciu v základnej zostave. Aby som hrával za národný tím, musím pravidelne nastupovať na klubovej úrovni," uzavrel Iker Casillas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies