Casillas oponuje Mourinhovi: Bol som pripravený nastúpiť

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 12:18 • 2 min
Casillas oponuje Mourinhovi: Bol som pripravený nastúpiť

MADRID - Brankár futbalového klubu Real Madrid Iker Casillas spochybnil tvrdenie bývalého trénera "bieleho baletu" Josého Mourinha ohľadom Španielovej zdravotnej pripravenosti pre sobotňajší zápas záverečného 38. kola najvyššej domácej súťaže proti Osasune.

slovakia

left justify in out

Portugalčan, ktorý v pondelok podpísal kontrakt na štyri roky s anglickým klubom FC Chelsea, pred zápasom proti Osasune informoval, že Casillasa trápi zranený chrbát, a preto vynechal skúseného španielskeho reprezentačného brankára zo zostavy. Prednosť dostal až štvrtý brankár Realu, čoskoro dvadsaťpäťročný Jesús Fernández (nar. 11. júna 1988), ktorý inkasoval dva góly. "Môj chrbát je v poriadku," povedal tridsaťjedenročný Casillas v rozhovore pre španielsku televíziu Telecinco. "Či som bol v stave, aby som mohol nastúpiť? Vždy som pripravený hrať, najmä po takej dlhej absencii," vyhlásil Casillas narážajúc na fakt, že pod Mourinhovým vedením nedostal príležitosť od 23. januára, keď nastúpil proti Valencii. Napriek tomu neprechováva voči koučovi negatívne pocity. "Necítim voči nemu nevraživosť a nemám pocit, že by so mnou zaobchádzal zle. Nemám proti nemu nič osobné. Spravil rozhodnutia, ktoré považoval za najlepšie pre Real," zhodnotil Casillas svoj vzťah s Mourinhom a na adresu Portugalčana dodal: "V Chelsea mu prajem všetko dobré, pretože počas svojho tunajšieho pôsobenia sa vždy postavil za Real."

Casillas figuruje v konečnej 23-člennej nominácii trénera španielskej futbalovej reprezentácie Vicenteho del Bosqua na nadchádzajúci Pohár konfederácií FIFA 2013 v Brazílii napriek skutočnosti, že neodohral súťažné stretnutie po dobu viac ako štyroch mesiacov. "Ďakujem trénerovi del Bosquemu za prejavenú dôveru. Budem tvrdo pracovať, aby som nesklamal," povedal Casillas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies