Casillas na odchode z Porta, zamieriť by mohol do FC Sevilla

NETKY.SK • 10 Jún 2017, 12:11 • 2 min
Casillas na odchode z Porta, zamieriť by mohol do FC Sevilla

PORTO - Španielsky futbalový brankár Iker Casillas by sa po dvoch sezónach v portugalskom klube FC Porto mohol vrátiť do vlasti.

slovakia

left justify in out

Portál denníka AS odvolávajúci sa na noviny El Desmarque píše, že manažéri 36-ročného gólmana ponúkli jeho služby funkcionárom FC Sevilla. Niekdajší dlhoročný kapitán Realu Madrid a španielskej reprezentácie má v Porte zmluvu platnú do 30. júna. K jej predĺženiu zatiaľ nedošlo a mnohé médiá na Iberskom polostrove to považujú za málo pravdepodobné.

Casillas údajne premýšľa o nových výzvach, v nedávnych dňoch sa meno majstra sveta (2010) aj Európy (2008, 2012) skloňovalo aj v súvislosti s anglickým FC Liverpool či francúzskym Parížom St. Germain. Špekulácie o Casillasovom odchode z Porta podporil aj hráčov tajomné statusy na twitteri a instagrame, kde pod fotografiu lode s vlajkou Portugalska napísal: "Nie je to moja krajina, ale som jej vďačný za veľa..."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona