Casey Affleck a Summer Phoenix sa dohodli na podmienkach rozvodu

NETKY.SK • 6 August 2017, 09:40 • 2 min
Casey Affleck a Summer Phoenix sa dohodli na podmienkach rozvodu

BRATISLAVA - Americký herec Casey Affleck a herečka a modelka Summer Phoenix sa dohodli na podmienkach rozvodu, o ktorý len pred pár dňami požiadala 38-ročná rodáčka z Winter Parku na Floride.

slovakia

left justify in out

"Casey nebude namietať proti žiadosti o výživné pre už čoskoro bývalú manželku. Na rozvode sa dohodli v dobrom," vyjadril sa pre magazín Us Weekly zdroj blízky dvojici.

Phoenix podala žiadosť o rozvod v pondelok 31. júla, pričom od súdu požaduje spoločnú fyzickú aj legálnu starostlivosť o ich synov - 13-ročného Indianu a deväťročného Atticusa. Okrem toho od 41-ročného Afflecka žiada manželské alimenty.

Mladší brat Bena Afflecka a mladšia sestra herca Joaquina Phoenixa a zosnulého Rivera Phoenixa sa zoznámili v roku 2000. O tri roky neskôr sa zasnúbili a v júni 2006 sa zosobášili. Svoj rozchod oficiálne oznámili vlani v marci, no odlúčili sa už v novembri 2015.

Caleb Casey McGuire Affleck-Boldt zaujal v začiatkoch kariéry vedľajšími úlohami v snímkach ako Zomrieť pre... (1995), Dobrý Will Hunting (1997) či Hľadám Amy (1997). V roku 2001 sa objavil vo filme Dannyho jedenástka a neskôr si zahral aj v jeho dvoch pokračovaniach. Zlom v jeho kariére prišiel v roku 2007, keď si získal uznanie kritiky za výkony v snímkach Zbohom baby a Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom, pričom za druhú menovanú si vyslúžil i nomináciu na Oscara. Toto ocenenie nakoniec získal tento rok za hlavnú úlohu vo filme Miesto pri mori (2016). Okrem toho si zahral aj v snímkach ako Majstrovský plán (2011), Oheň ohňom (2013) alebo Interstellar (2014).

Summer Phoenix začínala malými úlohami v televízii, neskôr si zahrala v snímkach ako Fakulta (1998), Esther Kahn (2000) či Suzie Gold (2004).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies