Čas výkopu ligového El Clásica je presunutý na poobedie

NETKY.SK • 12 Február 2013, 17:01 • 2 min
Čas výkopu ligového El Clásica je presunutý na poobedie

Čas výkopu ligového El Clásica je presunutý na poobedie - Futbal MADRID - Real Madrid odohrá svoj domáci ligový zápas proti Barcelone v sobotu 2. marca o 16.

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Real Madrid odohrá svoj domáci ligový zápas proti Barcelone v sobotu 2.marca o 16.00, teda iba tri dni pred odvetným zápasom Ligy majstrov proti Manchestru United. Termín už potvrdila aj LFP.

Vedenie madridského klubu dúfalo, že El Clásico odohrajú ešte o deň skôr, aby mali viac času na prípravu na 2.osemfinálový zápas, ktorý sa odohrá na štadióne Old Trafford. Prvý zápas je na programe už zajtra na štadióne Santiago Bernabeu.

Obdobie na konci februára a začiatkom marca bude pre Mourinhov tím rozhodujúcim, keďže iba štyri dni pred ligovým El Clásicom, privíta Barcelona na svojom štadióne Biely balet v odvete Copa del Rey.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=mz9h0mogT04"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies