Čas hrá proti Marcelovi Hossovi, Sersen sa vracia

NETKY.SK • 22 Január 2014, 10:13 • 2 min
Čas hrá proti Marcelovi Hossovi, Sersen sa vracia

BRATISLAVA - Čas hrá proti Marcelovi Hossovi, útočník Dinama Riga má problémy s kolenom a utorňajšie vyšetrenia u primára hokejovej reprezentácie Vladimíra Luptáka potvrdili, že ho čaká minimálne štrnásťdňová herná pauza.

slovakia

left justify in out

Hossa sa zranil v nedeľňajšom zápase KHL proti Amuru Chabarovsk, keď sa zrazil kolenami s obrancom Ilšatom Biľalovom.

Trenčan má poškodený bočný väz v ľavom kolene. "Čas je teraz môj najväčší nepriateľ. Určite však zostávam pozitívne naladený a verím, že sa dám do začiatku olympijských hier dokopy. Od stredy začínam s intenzívnou rehabilitáciou a využijem všetky dostupné metódy na to, aby bolo moje koleno čo najskôr v poriadku," uviedol pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja Marcel Hossa, ktorý v tejto sezóne strelil za Dinamo 20 gólov. 

Podľa Vladimíra Luptáka je pri tomto type zranení optimálna liečba dva až štyri týždne. Lekár chce urobiť všetko pre to, aby sa Marcel Hossa dal do poriadku v najkratšom čase. "Veríme, že liečebný proces bude v jeho prípade úspešný. V Marcelovom prípade išlo o likvidačné zranenie kolena na koleno," povedal pre HockeySlovakia.sk lekár slovenskej reprezentácie a zároveň primár športovej kliniky Sportclinic Vladimír Lupták. 

Po decembrovom zranení slabín sa postupne dáva do poriadku aj obranca Michal Sersen. Hráč Slovana už trénoval so svojím klubom, v sobotu by mal odletieť za spoluhráčmi do Moskvy a v nedeľu nastúpiť proti Podoľsku. "Verím, že moje telo záťaž vydrží a budem môcť hrať aj na olympiáde. Je pravda, že ZOH sú raz za štyri roky, ale v mojom prípade to môže byť pokojne tak, že len raz za život. Preto urobím všetko tak, aby som atmosféru pod piatimi kruhmi zažil na vlastnej koži," povedal podľa HockeySlovakia.sk Michal Sersen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies