Cary Fukunaga napokon nenakrúti remake hororu To

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 13:22 • 2 min
Cary Fukunaga napokon nenakrúti remake hororu To

LOS ANGELES - Pripravovaný remake hororu To (1990) napokon nenakrúti Cary Fukunaga. Tridsaťsedemročný filmár opustil projekt pre kreatívne nezhody. Informoval o tom portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Nakrúcanie novej filmovej adaptácie rovnomennej knihy Stephena Kinga z roku 1986 sa malo pritom začať v polovici júna. Spoločnosť New Line, ktorá mieni titul nakrútiť ako dva filmy, zatiaľ meno nového režiséra neprezradila. Ako však informoval Deadline, produkciu snímky údajne brzdí aj to, že tvorcovia doteraz neschválili konečný scenár.
Cary Fukunaga má na konte snímku Sin Nombre (2009), za ktorú získal na Filmovom festivale Sundance Cenu za réžiu a tiež Veľkú cenu poroty. Okrem toho nakrútil film Jana Eyrová (2011). Podieľal sa tiež na seriáli Temný prípad (2014), za čo mu udelili Primetime Emmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies