Carvajal zranený sval nerozchodil, Španielom na ME nepomôže

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 14:39 • 2 min
Carvajal zranený sval nerozchodil, Španielom na ME nepomôže

MILÁNO - Pravý obranca Realu Madrid Dani Carvajal neposilní španielsku reprezentáciu na blížiacich sa futbalových majstrovstvách Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Leganés si v sobotňajšom finále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid poranil zadný stehenný sval, ihrisko opúšťal v slzách v 52. minúte.

 

Carvajal, ktorý figuroval v predbežnej 25-člennej nominácii trénera Vicenteho del Bosqueho na ME, musel striedať na začiatku druhého polčasu pre problémy zo stehenným svalom. Podľa denníka AS by mal pauzovať aspoň tri týždne.

 

Carvajal zranený sval nerozchodil, nahradí ho bellerin

 

"Na pondelkových testoch mu diagnostikovali zranenie druhého stupňa," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Realu Madrid na webe. Carvajala by mal v nominácii Španielska na ME nahradiť Héctor Bellerín z Arsenalu Londýn.

 

Španielsko sa ako obhajca titulu na turnaji vo Francúzsku predstaví v základnej D-skupine v spoločnosti Chorvátska, Česka a Turecka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies