Carroll ohromil v El Clásicu, dal 19 bodov za štvrtinu

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 12:34 • 2 min
Carroll ohromil v El Clásicu, dal 19 bodov za štvrtinu

MADRID - Dať 19 bodov v basketbalovom El Clásicu medzi Realom Madrid a FC Barcelona je už nepochybne veľká vec, ale nastrieľať takýto počet za jedinú štvrtinu najprestížnejšieho španielskeho derby je priam ohromujúce.

slovakia

left justify in out

V nedeľu sa takýto nečakaný hrdina v šlágri 28. kola Ligy Endesa predsa našiel, volá sa Jaycee Carroll, je to americký rozohrávač s azerbajdžanským pasom a rozhodujúcim príspevkom pomohol "bielemu baletu" k zvráteniu vývoja a víťazstvu 91:78. Madridčania po troch štvrtinách zaostávali za Kataláncami 61:63, potom však nadišiel čas na strelecký koncert 32-ročného absolventa Utah State University Aggies.


Carroll za celkovo 23 minút na palubovke dal 26 bodov, premenil štyri trojkové pokusy zo šiestich a sedem z deviatich za dva body. Nehádzal jediný trestný hod.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies