Carrie Underwood má videoklip k piesni Something in the Water

NETKY.SK • 7 November 2014, 14:30 • 2 min
Carrie Underwood má videoklip k piesni Something in the Water

USA - Americká speváčka Carrie Underwood zverejnila videoklip k piesni Something in the Water.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná interpretka v novinke prezentuje skladbu kráčajúc vo vode, pričom spoločnosť jej robia tanečníci a tanečnice. Pieseň Something in the Water sa bude nachádzať na očakávanom albume Greatest Hits: Decade #1, ktorý by mal vyjsť 9. decembra. Nahrávka ponúkne skladby, ktoré speváčka vydala od roku 2005, keď triumfovala vo štvrtej sérii súťaže American Idol.

 

 

Carrie Underwood vydala v roku 2005 debutový album Some Hearts, po ktorom nasledovali nahrávky Carnival Ride (2007), Play On (2009) a Blown Away (2012). Na konte má napríklad šesť cien Grammy, sedem American Music Awards, dvanásť Academy of Country Music Awards, šestnásť Billboard Music Awards a tiež nomináciu na Zlatý glóbus za pieseň There's A Place For Us z filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies