Carrie-Anne Moss si zahrá v seriáli A.K.A. Jessica Jones

NETKY.SK • 3 Február 2015, 16:05 • 2 min
Carrie-Anne Moss si zahrá v seriáli A.K.A. Jessica Jones

USA - Kanadská herečka Carrie-Anne Moss, známa najmä ako Trinity z trilógie Matrix (1999, 2003, 2003), sa predstaví v pripravovanom seriáli A.K.A. Jessica Jones.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročná rodáčka z mesta Burnaby by sa mala objaviť v úlohe potenciálneho spojenca hlavnej hrdinky Jessicy Jones v podaní Krysten Ritter. "Počas celého trvania jej kariéry Carrie-Anne presvedčivo stvárňovala rôzne typy hrdiniek. Nepochybujem o tom, že svoj talent preukáže aj v tomto seriáli,“ vyjadrila sa výkonná producentka série Melissa Rosenberg.

 

Projekt, v ktorom si zahrajú aj Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker) a David Tennant (Zebediah Killgrave), uvedú na videostreamingovej službe Netflix v priebehu tohto roka. Príbeh seriálu sa bude zameriavať na už spomínanú Jessicu Jones, ktorá v New Yorku vyšetruje prípady spájané s osobami s nadprirodzenými schopnosťami. Po tom, ako sa na scéne objaví Killgrave, nastanú totiž vo svete superhrdinov, ktorého súčasťou bola kedysi aj Jones, veľké zmeny. 

 

Seriál A.K.A. Jessica Jones je jedným z piatich vzájomne prepojených projektov spoločnosti Netflix. Prvý z nich s názvom Daredevil chcú divákom predstaviť v premiére 10. apríla. V centre diania ďalších seriálov budú zase Iron Fist a Luke Cage. Všetky štyri postavy sa potom objavia aj v minisérii Defenders. 

Carrie-Anne Moss účinkovala okrem spomínanej trilógie Matrix napríklad aj v mysterióznom trileri Memento (2000), vďaka ktorému získala v roku 2002 Independent Spirit Award pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe, a tiež vo filmoch Čokoláda (2000), Snow Cake (2006), Fido (2006), Disturbia (2007), Fireflies in the Garden (2008), Unthinkable (2010) alebo Pompeje (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies