Carrick chváli nové posily Manchestru United, vyzdvihol Schweinsteigera

NETKY.SK • 11 August 2015, 12:25 • 2 min
Carrick chváli nové posily Manchestru United, vyzdvihol Schweinsteigera

MANCHESTER - Stredopoliar Manchestru United Michael Carrick si myslí, že s novými letnými akvizíciami môže anglický futbalový klub v tejto sezóne ašpirovať na najvyššie méty.

slovakia

left justify in out

"Noví hráči sa tu veľmi rýchlo udomácnili," povedal 34-ročný Carrick v rozhovore pre klubový web. Najdôležitejšie podľa neho je, že sa United posilnili na kľúčových pozíciách. Tréner Louis Van Gaal podpísal v lete piatich hráčov, medzi nimi kapitána nemeckej reprezentácie Bastiana Schweinsteigera z Bayernu Mníchov, Morgana Schneiderlina zo Southamptonu, či Memphisa Depaya z PSV Eindhoven.

 

Carrick špeciálne vyzdvihol prínos Schweinsteigera, hoci je to jeho konkurent v boji o miesto v strede poľa. "Basti má za sebou úžasnú kariéru a bude mať veľké slovo pri napredovaní tohto tímu," tvrdí zástupca kapitána United. Široký káder je podľa neho kľúčom k úspechu: "Tak to má byť. Chceme uspieť na všetkých frontoch. Budeme bojovať o Ligu majstrov, o ligový titul a na to potrebujete mať široký káder a silu na všetkých dôležitých postoch," dodal Carrick.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies