Carreras: Na Nou Campe si rád spievam s fanúšikmi, občas sa pri tom zabudnem

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 15:48 • 2 min
Carreras: Na Nou Campe si rád spievam s fanúšikmi, občas sa pri tom zabudnem

BERLÍN/BARCELONA - Svetoznámy španielsky tenorista José Carreras (69) si na Nou Campe, domovskom štadióne katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona, rád spieva s fanúšikmi svojho obľúbeného tímu.

slovakia

left justify in out

Podľa vlastných slov pre nemecký nedeľník Welt am Sonntag sa pokúša nebyť priveľmi hlasitý. Proti 100.000 divákom v hľadisku by i tak nemal šancu. José Carreras zároveň poznamenal, že pri povzbudzovaní futbalistov "Barcy" si prirodzene nemôže vykričať pľúca, aspoň mu to káže zdravý rozum. Občas sa však zabudne a nedokáže tomu zabrániť, pretože niektoré situácie na ihrisku vyvolajú veľké vášne. "Pokúšam sa však byť rozumný," dodal.

 

Hviezda svetových operných scén, ktorá porazila pred desaťročiami leukémiu a odvtedy prostredníctvom vlastnej nadácie pomáha hlavne malým pacientom s týmto vážnym krvným ochorením, sa na blížiacom sa svetovom turné chce rozlúčiť s vernými priaznivcami. Na začiatku decembra totiž rodák z Barcelony oslávi 70. narodeniny.

Carrerasovi obdivovatelia si jeho kumšt budú môcť vychutnať v mnohých európskych mestách vrátane Bratislavy, kde vystúpi 8. decembra, iba tri dni po životnom jubileu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies