VIDEO Carpool karaoke: Špeciálne vydanie s Jennifer Lopez

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 17:30 • 2 min
VIDEO Carpool karaoke: Špeciálne vydanie s Jennifer Lopez

LOS ANGELES – Populárne Carpool karaoke Jamesa Cordena už nemusíme predstavovať. Tentokrát sa s ním v aute zviezla megahviezda Jennifer Lopez.

slovakia

left justify in out

Okrem spievania jej najznámejších hitov ako On the Floor či Jenny from the Block sa uprostred jazdy začal Corden zaujímať o zoznam v jej telefóne. Po chvíli už písal smsku Leonardovi di Capriovi, na ktorú po pár minútach dostal aj odpoveď!

Corden sa horlivo zaujímal, aké čísla má Jennifer Lopez vo svojom telefóne: "Priatelím sa s Demi Lovato, Chrisom Brownom, Bradley Cooperom či Cristianom Ronaldom." Britský komik na to reagoval slovami: "Toto je najlepší telefón, aký som v živote videl."

Následne speváčke zobral telefón z rúk a začal si listovať v zozname. Zrazu sa Corden spýtal: "Môžem zaslať textovú správu jednej osobe z tvojho telefónu? Mohol by som napísať Leonardovi di Capriovi, len aby sme dokázali, že to je pravé číslo?" Nečakal však na odpoveď a vzápätí poslal čerstvému držiteľovi Oscara sms: "Ahoj bejby, mám taký pocit, že by som sa potrebovala trochu odviazať... nejaké návrhy? Daj mi vedieť. J-Lo (vieš, z bloku)."

 



Zatiaľ čo rozhorčená Jennifer hovorila Jamesovi Cordenovi, aby to nerobil, tak prišla aj odpoveď: "Myslíš dnes večer boo-boo, klub?"

Pobavená J-Lo reagovala na celé divadlo slovami: "Zábavné na tom je, že on si myslí, že toje naozaj. Myslí si, že som mu to písala ja! Myslí si, že dnes ideme von," smiala sa Jennifer a dodala: "Budem doma variť s mojimi deťmi."

Carpool karaoke s J-Lo bola odvysielaná v utorkovej špeciálnom vydaní The Late Late Show, ktorou Corden oslávil prvé výročie svojho moderovania.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies