VIDEO Carpool karaoke: James Corden spieval v aute so speváčkou Sia

NETKY.SK • 19 Február 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Carpool karaoke: James Corden spieval v aute so speváčkou Sia

LOS ANGELES – Známy moderátor The Late Late Show James Corden pravidelne vozí známych spevákov, s ktorými si počas jazdy autom vždy zaspieva ich najväčšie hity. Tentokrát si carpool karaoke vyskúšala Sia.

slovakia

left justify in out

Austrálska speváčka, vlastným menom Sia Kate Isobelle Furlerová, zmätene pobehovala po ulici v extravagantnej parochni, keď ju Corden vyzdvihol. Sia si netradičnú parochňu, ktorá jej zakrývala tvár, nezložila počas celej jazdy.
 

Napriek tomu však počas cesty ulicami Los Angeles zaspievala svoje najväčšie hity a James Corden jej slušne sekundoval. V istom momente si dokonca nasadil podobnú parochňu, aby boli dokonale zladení.
 

Sia si počas jazdy zaspievala svoj hit Chandelier a ďalšie, ale aj známy song Diamonds od Rihanny. Podľa mnohých fanúšikov to zaspievala ešte lepšie ako barbadoská hviezda.

 

V pondelok už Corden zviezol Justina Biebera cestou z galavečera Grammy, s ktorým možno nakoniec vytvoria nový komediálny pár.
 

Carpool karaoke Jamesa Cordena sa stalo veľmi populárnym a v aute spieval už s hviezdami ako Adele, Elton John, Stevie Wonder a mnoho ďalších.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies