VIDEO Carpool Karaoke: James Corden si tentokrát zaspieval v aute s Adele

NETKY.SK • 14 Január 2016, 14:00 • 2 min
VIDEO Carpool Karaoke: James Corden si tentokrát zaspieval v aute s Adele

LONDÝN – Anglická speváčka Adele je v súčasnosti jednou z najpopulárnejších na svete je poslednou, ktorá sa s Jamesom Cordenom povozila v aute, kde si spolu zaspievali karaoke.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Corden sa zvyčajne vozí v slnečných uliciach Los Angeles, kde vyzdvihne známu celebritu a cestou do štúdií sa spolu rozprávajú a spievajú. Kvôli Adele však priletel späť do upršaného Londýna.


Na začiatku klipu James čaká na Adele a telefonát začne slovami jej posledného hitu "Hello". Duo si počas jazdy spolu zaspieva najväčšie hity Adele ako Someone Like You, Rolling In The Deep či Hello. Speváčka tiež hovorí o svojom nadchádzajúcom turné, ako sa opila a dá Cordenovi niekoľko rád o vlasoch. Adele to však nakoniec zabije, keď si s Cordenom zaspievajú hit "Wannabe" od Spice Girls a potom si spolu aj zarapujú.

 

 

Adele nedávno vydala megaúspešný album "25" a na konci februára odštartuje svoje svetové turné v Belfaste. Následne vystúpi v niekoľkých mestách vo Veľkej Británii, bude pokračovať vystúpeniami po Európe a turné ukončí v lete v Spojených štátoch.

 

 

Corden uvádza The Late Late Show, ktorá je v Spojených štátoch veľmi populárna, rovnako ako samotný komik vo Veľkej Británii. Jej súčasťou je aj Carpool Karaoke, v ktorej sa známe osobnosti vozia v aute s Jamesom Cordenom a zaspievajú si spolu najznámejšie hity daného interpreta. Corden si v aute zaspieval už s takými menami ako Justin Bieber, Jaspn Derulo, Mariah Carey, One Direction, Stevie Wonder, Rod Stewart, Iggy Azaela.

 


Pozrite si ďalšie videá zo série Carpool Karaoke

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona