VIDEO Carpool karaoke: Gwen Stefani a dvaja nečakaní hostia

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 17:58 • 2 min
VIDEO Carpool karaoke: Gwen Stefani a dvaja nečakaní hostia

LOS ANGELES – Moderátora The Late Late Show Jamesa Cordena a jeho carpool karaoke asi už netreba nikomu predstavovať. Keď si už diváci mysleli, že ich Corden s ničím nemôže prekvapiť, tak urobil niečo originálne.

slovakia

left justify in out

V najnovšej časti sa Corden vezie do práce so speváčkou Gwen Stefani, s ktorou si zaspieval jej najväčšie hity ako No Doubt, Don’t Speak alebo Rich Girl. Počas cesty sa však dostali do jazdného pruhu určeného na spolujazdu, čo znamená, že v aute musia byť minimálne štyria, aby v ňom mohli pokračovať v ceste.

 



Našťastie Jamesovi rýchlo pomohli herecké megahviezdy George Clooney a Julia Roberts. Keď ste si mysleli, že toto je to prekvapenie, tak ste na omyle. Herecká dvojica sa totiž pripojila k Jamesovi a Gwen, aby si spoločne zaspievali hity Hollaback Girl či We Are The Champions od Queen.

 



Zdá sa, že carpool karaoke dosiahlo svoj nový vrchol. V predchádzajúcich častiach ste mohli s Cordenom v aute vidieť a hlavne počuť také mená ako Adele, Chris Martin, Jennifer Lopez, Stevie Wonder, Sia či Justin Bieber. Nevieme sa už dočkať, kto to bude nabudúce...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies