VIDEO Carpool karaoke: Adrenalínové vydanie so Selenou Gomez

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 18:45 • 2 min
VIDEO Carpool karaoke: Adrenalínové vydanie so Selenou Gomez

LOS ANGELES – Moderátor The Late Late Show James Corden si na spoločnú jazdu autom v Carpool karaoke pozval Selenu Gomez.

slovakia

left justify in out

Corden už vo svojom aute viezol také hviezdy ako Adele, Gwen Stefani, Justina Biebera, Jenifer Lopez a mnoho ďalších. V uplynulých častiach vyskúšal Corden spolu so svojimi hosťami už všeličo, avšak Selena posunula hranice šou ďalej.

Auto tentokrát vymenili za horskú dráhu, na ktorej si zaspievali spoločne karaoke. Bola to vlastne slávna speváčka, ktorá Cordena presvedčila, aby si cestou do práce užili ešte trocha zábavy. Počas adrenalínovej jazdy si spolu zaspievali hit If You’re Ready Come And Get It.

 



Našťastie sa rozhodli pre McDonalds až po šialenej jazde na horskej dráhe, takže obsah žalúdka zostal na mieste. Dôvodom rozhodnutia pre tento fastfood bolo, že na pohároch s nápojom je text z jedného hitu Seleny Gomez.

Po príjemnom spoločnom obede ju James ešte chcel vyspovedať o mužoch v jej živote, ale narazil... "Nájdi mi priateľa a potom sa porozprávame," povedala mu speváčka. Za okamih však priznala, že priateľa ani nehľadá, skôr iba nejakú zábavu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies