Carolina si upísala Suterra, za tri roky zinkasuje 6,2 milióna USD

NETKY.SK • 14 Júl 2011, 11:52 • 2 min
Carolina si upísala Suterra, za tri roky zinkasuje 6,2 milióna USD

Carolina si upísala Suterra, za tri roky zinkasuje 6,2 milióna USD - Hokej Vedenie klubu zámorskej NHL Carolina Hurricanes podpísalo s hokejovým centrom Brandonom Sutterom trojročný kontrakt na 6,2 milióna dolárov. Dvadsaťdvaročný Sutter si príde na čiast

slovakia

left justify in out

img

Vedenie klubu zámorskej NHL Carolina Hurricanes podpísalo s hokejovým centrom Brandonom Sutterom trojročný kontrakt na 6,2 milióna dolárov.
      Dvadsaťdvaročný Sutter si príde na čiastku 1,5 milióna USD v novej sezóne, v ročníku 2012/2013 zinkasuje 2 milióny dolárov  a v poslednom roku zmluvy mu pribudne na účet 2,7 milióna USD.
      "Brandon je jedným zo základných kameňov pri napredovaní nášho klubu do budúcnosti," uviedol generálny manažér Jim Rutherford. "Je to nesmierne inteligentný hráč, ktorý sa dokáže zorientovať v každej situácii. Napriek svojmu mladému veku už vyrástol na jedného z lídrov tímu Hurricanes."
      Sutter, ktorého uniesol "hurikán" v 1. kole draftu v roku 2007, dosiahol v minulej sezóne v 82 zápasoch bilanciu 14 gólov a 15 asistencií. V tabuľke pravdy bol dokonca a 13 plusovým bodmi lídrom tímu. Počas troch sezón v drese Caroliny zaznamenal Sutter v 204 stretnutiach 36 presných zásahov a 39 finálnych asistencií.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona