Čarnorgurský zbiera podpisy aj na autosalóne, do leta ich chce mať

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 13:08 • 2 min
Čarnorgurský zbiera podpisy aj na autosalóne, do leta ich chce mať

BRATISLAVA - Kandidát na prezidenta SR Ján Čarnogurský využíva na zber podpisov, ktoré potrebuje pod svoju kandidatúru, aj netradičné miesta. Jedným z nich je autosalón v bratislavskej Inchebe. V stredu (24.4.) zase ponúkol svoj hárok počas verejnej diskusie troch prezidentských kandidátov v Univerzitnom pastoračnom centre.

slovakia

left justify in out

Ako na tom s podpismi je, však priebežne hovoriť nechce. "Do začiatku leta chcem mať 15.000 podpisov, vyzerá, že to budem mať," povedal. Historicky prvý predseda KDH oficiálne vstúpil do boja o kreslo prezidenta SR v decembri 2012, kedy jeho petičný výbor začal zbierať potrebných 15.000 podpisov za jeho kandidatúru. Okrem Čarnogurského chce kandidovať aj podnikateľ a filantrop Andrej Kiska, poslanec NR SR a ústavný právnik Radoslav Procházka a záujem o post hlavy štátu oznámil aj 46-ročný invalidný dôchodca z Košíc Leonid Chovanec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies