Carneirová po vyhadzove v Chelsea bude pracovať na klinike

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 19:09 • 2 min
Carneirová po vyhadzove v Chelsea bude pracovať na klinike

LONDÝN - Bývalá lekárka FC Chelsea Eva Carneirová, ktorú prepustili 8. augusta po tom, ako ju a fyzioterapeuta Johna Fearna kritizoval vtedajší tréner Chelsea José Mourinho za "naivné" ošetrenie belgickej hviezdy mužstva Edena Hazarda, sa profesionálne vytratila z futbalu.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Gibraltáru sa vrátila domov a začne pracovať v miestnej klinike. Štyridsaťdvaročná bývalá zamestnankyňa londýnskeho klubu sa podľa slov vedenia kliniky na oddelení zíde "ako športová lekárka a konzultantka, ktorá sa špecializuje na liečenie športovcov a ostatných fyzicky aktívnych jednotlivcov a má rozsiahle vedomosti v muskuloskeletárnej medicíne."


Portugalský kouč Mourinho počas incidentu údajne použil voči nej urážlivé alebo sexistické slová, národná asociácia (FA) ho však očistila od takýchto obvinení. Rodáčka z Gibraltáru Carneirová podala osobitnú žalobu aj na Mourinha, obvinila ho zo šikanovania a diskriminácie. Portugalský tréner už pre Chelsea nepracuje, prepustili ho 17. decembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies