Carly Rae Jepsen zverejnila video k skladbe Part of Your World

NETKY.SK • 26 August 2013, 18:03 • 2 min
Carly Rae Jepsen zverejnila video k skladbe Part of Your World

VANCOUVER - Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen zverejnila videoklip k skladbe Part of Your World.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná interpretka sa v klipe prechádza po meste, pracuje v kuchyni, leží a spieva vo vani pod množstvom rozsvietených žiaroviek. Pieseň zložili Alan Menken a Howard Ashman pre film The Little Mermaid z roku 1989 a originálnu verziu naspievala herečka a speváčka Jodi Benson. Nová verzia piesne je určená k propagácii Blu-ray disku The Little Mermaid: Diamond Edition, ktorý by mal vyjsť 1. októbra. Singel bude tiež súčasťou kompilácie s názvom The Little Mermaid: Greatest Hits, ktorú plánujú vydať 24. septembra.

Carly Rae Jepsen sa narodila 21. novembra 1985 v Britskej Kolumbii. V roku 2007 skončila na treťom mieste v šou Canadian Idol a následne s ostatnými súťažiacimi absolvovala koncertné turné. V septembri 2008 vydala v Kanade svoj debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Ten prišiel až o viac ako tri roky neskôr so singlom Call Me Maybe. Jepsen s ním najprv dobyla britský singlový rebríček a o niečo neskôr aj americký Billboard Hot 100. Pieseň, na ktorú vzniklo niekoľko úsmevných coververzií, pochádza z jej EP nahrávky Curiosity (2012). Na celom svete sa predalo vyše desať miliónov digitálnych kópií tejto skladby. Vlani v septembri jej vyšiel štúdiový album s názvom Kiss.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies