Carly Rae Jepsen zverejnila video k singlu I Really Like You

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 17:41 • 2 min
Carly Rae Jepsen zverejnila video k singlu I Really Like You

KANADA - Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen zverejnila videoklip ku skladbe I Really Like You, na ktorej spolupracovala s Jacobom Kasherom a gitaristom Petrom Svenssonom z formácie The Cardigans.

slovakia

left justify in out

Vo videu si zahral filmár Tom Hanks, ktorý v úvode vstáva z postele a ponáhľa sa na stretnutie s 29-ročnou interpretkou. Cestou stretáva viacerých ľudí, s ktorými sa zdraví či fotografuje. Neskôr nasadne do taxíka, ktorý ho odvezie za Jepsen do štúdia. Tu sa najprv zhovárajú a následne spolu s ďalšími tanečníkmi a spevákom Justinom Bieberom tancujú na spomínanú pieseň. Klip nakrúcali v New Yorku.
I Really Like You je prvým singlom z interpretkinej tretej štúdiovky, na ktorej sa podieľajú aj Dev Hynes, Ariel Rechtshaid, Rostam Batmanglij, Rami Yacoub, Jack Antonoff, Tegan and Sara či Greg Kurstin. „Text tejto piesne je o období vo vzťahu, kedy je ešte priskoro povedať 'milujem ťa', no už ste prekonali 'mám ťa rád' a momentálne ste vo fáze 'mám ťa naozaj, naozaj veľmi rád',“ prezradila o novinke Kanaďanka.


Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona