Carly Rae Jepsen predstavila ďalšiu skladbu z nového albumu

NETKY.SK • 15 August 2015, 14:58 • 2 min
Carly Rae Jepsen predstavila ďalšiu skladbu z nového albumu

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen zverejnila pieseň Your Type, ktorá je už ôsmou ukážkou z jej tretej štúdiovky E.MO.TION.

slovakia

left justify in out

Tá vyjde 21. augusta prostredníctvom vydavateľstiev Schoolboy Records a Interscope a speváčka z nej predstavila už aj skladby All That, I Really Like You, Run Away With Me, Your Type, E.MO.TION, Warm Blood a Making The Most Of The Night.


Pieseň Your Type produkovali Rami Yacoub a Carl Falk. Na albume, ktorý Jepsen nahrávala novinku v Los Angeles, New Yorku a Štokholme, sa podieľali aj Sia, Dev Hynes, Rostam Batmanglij, Shellback, Jacob Kasher, Peter Svensson, Ariel Rechtshaid či Tegan and Sara. Novinka bude obsahovať dvanásť skladieb, na deluxe edícii sa budú nachádzať ďalšie tri piesne.


Dvadsaťdeväťročná Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies