Carlos Tévez sa predstavil fanúšikom v Argentíne

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 00:28 • 2 min
Carlos Tévez sa predstavil fanúšikom v Argentíne

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalový klub Boca Juniors v pondelok oficiálne predstavil svoju novú akvizíciu Carlosa Téveza. Tridsaťjedenročného zakončovateľa prišli na štadión La Bombonera privítať tisíce fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Som nesmierne šťastný, že som konečne doma. Ďakujem všetkým za skvelé privítanie," poďakoval sa hráč na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter. Bývalý hráč Corinthiansu, West Hamu, Manchestru United, Manchestru City a Juventusu Turín bude mať na drese číslo 10, ktoré pred ním obliekali Juan Román Riquelme či legendárny Diego Maradona. Hráč však odmieta porovnávanie s tímovými ikonami: "Nie som tu na to, aby som niekoho prekonával, chcem písať vlastnú históriu."

 

Boca Juniors je po 16 odohratých stretnutiach najvyššej súťaže na čele ligovej tabuľky o jeden bod pred druhým San Lorenzom. Tévez by mal absolvovať premiéru v 17. kole proti mužstvu Quilmes.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies