Carlos Ramos povedie semifinále Davisovho pohára Chorvátsko - USA

NETKY.SK • 12 September 2018, 11:00 • 2 min
Carlos Ramos povedie semifinále Davisovho pohára Chorvátsko - USA

NEW YORK - Empajrový rozhodca Carlos Ramos bude dohliadať na priebeh semifinále tohtoročného Davisovho pohára medzi tenistami Chorvátska a USA.

slovakia

left justify in out

 V utorok to potvrdila hovorkyňa Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) Heather Bowlesová. Stretnutie sa uskutoční 14.-16. septembra v Zadare.

ITF podporila Ramosa, ktorý viackrát potrestal americkú tenistku Serenu Williamsovú počas nedeľňajšieho ženského finále US Open. Domáca hráčka prehrala s Japonkou Naomi Osakovou 2:6 a 4:6.

Rozhodca udelil v druhom sete 23-násobnej grandslamovej šampiónke varovanie, trestný fiftín a trestný gem za koučovanie, rozbitú raketu a verbálny útok. Williamsová dostala navyše aj pokutu 17.000 amerických dolárov.

"Ramos sa riadil podľa pravidiel. Vždy konal profesionálne a bezúhonne. Aj v tomto stretnutí postupoval úplne v súlade s platnými normami," citovala agentúra AP vyhlásenie riadiaceho orgánu svetového tenisu.

V druhom súboji o postup do finále nastúpia v Lille proti sebe Francúzsko a Španielsko.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies