Carlos Moya pribudol do Nadalovho trénerského zázemia

NETKY.SK • 17 December 2016, 16:33 • 2 min
Carlos Moya pribudol do Nadalovho trénerského zázemia

MADRID - Víťaz Roland Garros 1998 Carlos Moya pribudol do trénerského zázemia španielskeho tenistu Rafaela Nadala. Bude spolupracovať so strýkom a hlavným koučom Tonim Nadalom, ako aj s Francisom Roigom.

slovakia

left justify in out

"Carlos nie je len priateľ, ale aj dôležitá osoba mojej kariéry, takže toto spojenie je špeciálne. Budem ho mať po ruke na tréningoch aj turnajoch," povedal "Rafa" pre agentúru AP. Moya v decembri ukončil spoluprácu s Kanaďanom Milošom Raoničom, ktorý sa pod jeho vedením prepracoval do premiérového grandslamového finále a posunul sa na tretiu priečku svetového rebríčka.

 

Moya sa bude podieľať aj na projektoch v Nadalovej akadémii: "Som si istý, že spoločne s Tonim, Francisom aj zvyškom tímu máme skvelý projekt a pomôžeme Rafovi. Je špeciálny hráč a úžasný človek, verím, že bude naďalej získavať veľké tituly."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies