Carlo Ancelotti by sa chcel v januári vrátiť do Premier League

NETKY.SK • 12 Október 2015, 19:20 • 2 min
Carlo Ancelotti by sa chcel v januári vrátiť do Premier League

LONDÝN – Bývalý tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti načrtol svoje plány a povedal, že v januári by sa chcel vrátiť k práci a chcel by viesť klub z Premier League.

slovakia

left justify in out

Taliansky tréner si od svojho vyhadzovu vlani v lete z Realu Madrid doprial pauzu a chce si ju predĺžiť až do Nového roku. V januári by však už opäť rád zasadol na trénerskú stoličku.

"Prázdniny budú pokračovať prinajmenšom do konca roka. Potom začnem odznova," povedal Ancelotti pre Corriere dello Sport. "Kam pôjdem? Tam, kde ma zavolajú. Porozprávame sa, vyhodnotím to a rozhodnem sa. Mám pocit, že sa blížim k svojmu návratu. Aspoň taký je plán, ak sa niečo zvláštne nestane. Som pripravený znova naštartovať motor a v januári sa pustiť do práce. Rád by som sa vrátil do Premier League."

Päťdesiatšesťročný tréner ďalej vysvetlil, prečo sa chce vrátiť práve do Premier League. "Je to ideálne prostredie nielen pre futbal, ale aj pre to všetko okolo toho," dodal. "Môžete pracovať so správnou mierou tlaku, nevyhnutnej nestrannosti a pokoja. Než úplne skončím, tak by som ešte chcel naposledy zažiť Anglicko."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies