Carling Cup končí...Liverpool je historicky posledným tímom, ktorý ho vyhral

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 12:51 • 2 min
Carling Cup končí...Liverpool je historicky posledným tímom, ktorý ho vyhral

Carling Cup končí. Liverpool je historicky posledným tímom, ktorý ho vyhral - Futbal LONDÝN - Ligový pohár sa bude od začiatku novej sezóny volať Capital One Cup.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Ligový pohár sa bude od začiatku novej sezóny volať Capital One Cup. Stane sa tak na základe štvorročnej sponzorskej zmluvy s kreditnou spoločnosťou (kreditné karty - pozn. autora).

Liverpool sa tak stal posledným víťazom Ligového pohára pod názvom Carling Cup, keď vo februárovom finále na Wembley porazil Cardiff 3:2 na penalty.
Hodnota novej sponzorskej zmluvy nebola zverejnená.

Obchodný riaditeľ Football League, Richard Heaselgrave, povedal:

"Je to skvelá správa pre kluby a skvelý spôsob, ako uzavrieť nezabudnuteľnú futbalovú sezónu. Capital One Cup je vynikajúca súťaž, ktorá bola v posledných sezónach oživená radom nezabudnuteľných finále, vzrušujúcimi zápasmi počas týždňa a skvelými vyhliadkami do budúcnosti."

Žrebovania prvého kola súťaže pod menom nového sponzora bude 14. Júna, finále sa odohrá 24. februára  opäť na Wembley Stadium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies