Carla Bruniová bola s iným mužom, špekuluje sa o kríze v manželstve

NETKY.SK • 28 Január 2013, 08:18 • 2 min
Carla Bruniová bola s iným mužom, špekuluje sa o kríze v manželstve

Carla Bruniová bola s iným mužom, špekuluje sa o kríze v manželstve - Zaujímavosti Manželstvo francúzskeho exprezidenta Nicolasa Sarkozyho a Carly Bruniovej prechádza možno krízou. Aj keď sa speváčka a modelka iba nedávno v rozhovore pre bulvárnu tlač vyj

slovakia

left justify in out

imgManželstvo francúzskeho exprezidenta Nicolasa Sarkozyho a Carly Bruniovej prechádza možno krízou. Aj keď sa speváčka a modelka iba nedávno v rozhovore pre bulvárnu tlač vyjadrila, že ju rodinný život a s ním spojené povinnosti napĺňajú, nemusí to byť už pravda.

Taliansky magazín Oggi prišiel totiž s informáciou, že 45-ročná niekdajšia prvá dáma Francúzska strávila v nedávnej minulosti romantický víkend v Benátkach. Carlu Bruniovú počas tohto pobytu však nesprevádzal manžel, ale údajne istý ženatý taliansky podnikateľ.

Nielen talianske a francúzske médiá, ale napríklad aj nemecká komerčná televízia RTL si v tejto súvislosti spomenuli na Bruniovej vyjadrenia, podľa ktorých nie je Nicolas Sarkozy mužom jej života, pretože za takých považuje otca a brata. Na adresu manžela dodala, že je každopádne tým, za ktorého sa vydala.

Aj tieto slová sa teraz pripomínajú ako možný signál krízy v rodine Sarkozyovcov. Internetové vydanie rakúskeho týždenníka News upozornilo, že šarmantná žena, ktorá mala v minulosti romániky napríklad s Mickom Jaggerom a Ericom Claptonom, sa v rozhovore pre Oggi vyjadrila o kvalitách manžela v intímnej oblasti slovami: "Čo sa sexu týka, je to s Nicolasom tak, že kvalita sa ráta viac ako kvantita".
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies