Carey Mulligan nerada spieva vo filmoch

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 17:09 • 2 min
Carey Mulligan nerada spieva vo filmoch

LONDÝN - Britská herečka Carey Mulligan bola nešťastná z toho, že musela spievať v dráme Ďaleko od hlučného davu, ktorú uvedú do slovenských kín 9. júla.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Londýna to uviedla pre portál DigitalSpy. "Zo spievania som vždy nervózna. V tom filme mám scénu, v ktorej spievam, bojovala som za to, aby ju vystihli. Zamietli mi to! Nie je to pre mňa, vždy je to o nervy, no pracovala som s Michaelom Sheenom a on má taký nádherný hlas. Je Walesan a to to vysvetľuje. Celkovo si však myslím, že tá scéna je úžasná," prezradila herečka. Mulligan si v spomínanej snímke zahrala Bathsheby Everdene, o ktorú sa uchádzajú traja nápadníci - Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), William Boldwood (Michael Sheen) a Frank Troy (Tom Sturridge).

 

Carey Mulligan získala v roku 2010 cenu BAFTA a vyslúžila si nominácie na Oscara i Zlatý Glóbus za stvárnenie naivnej študentky Jenny v dráme Škola života (2009). Známa je aj zo snímok Pýcha a predsudok (2005), Verejní nepriatelia (2009), Bratia (2009), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Neopúšťaj ma (2010), Hanba (2011), Drive (2011), Veľký Gatsby (2013) alebo Vnútri Llewyna Davisa (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies