Cardiff obhajuje Gunnarssona obvineného zo špionáže

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 18:19 • 2 min
Cardiff obhajuje Gunnarssona obvineného zo špionáže

CARDIFF - Waleský futbalový klub Cardiff City, ktorý pôsobí v anglickej Premier League, vyjadril podporu stredopoliarovi Aronovi Gunnarssonovi, ktorého spájali s údajným odovzdaním informácií tímu súpera.

slovakia

left justify in out

Klub z južného Walesu podal sťažnosť a tvrdí, že družstvo Crystal Palace získalo jeho rozostavenie pred vzájomným duelom na začiatku apríla. Cardiff prehral na domácej pôde jednoznačne 0:3.

 

Gunnarssona sa v piatok zastal tréner Ole Gunnar Solskjaer: "Budeme brániť jeho meno a povesť." Pridal sa aj brankár David Marshall: "Aron by nikdy nedal súperovmu trénerovi alebo niekomu inému informácie o našom rozostavení." 

 

Cardiff naďalej bojuje o zotrvanie v najvyššej anglickej futbalovej súťaži, na nezostupové sedemnáste miesto stráca tri body. Športový riaditeľ Crystal Palace Iain Moody, ktorého vyhodili v októbri práve z waleského tímu, poprel obvinenia zo špionáže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies