Cardiff by mal byť 8. 10. dejiskom spomienkového koncertu na Michaela Jacksona

NETKY.SK • 26 Júl 2011, 13:38 • 2 min
Cardiff by mal byť 8. 10. dejiskom spomienkového koncertu na Michaela Jacksona

Cardiff by mal byť 8. 10. dejiskom spomienkového koncertu na Michaela Jacksona

slovakia

left justify in out

img

Matka a štyria súrodenci Michaela Jacksona chystajú na 8. októbra spomienkový koncert na predčasne zosnulého nekorunovaného kráľa popu, ktorého dejiskom by sa mala stať metropola Walesu - Cardiff.
      Podujatie, ktoré by malo trvať štyri hodiny a na ktorom sa očakáva 75.000 divákov, by v priamom prenose mali odvysielať televízie v okolo 30 štátoch.
      Iniciátori projektu chcú mená účinkujúcich zverejniť 3. augusta. O deň neskôr by sa mal prostredníctvom internetu začať predpredaj vstupeniek na koncert, výťažok z ktorého poputuje na charitu.
      Koncert chcú zorganizovať popri matke zosnulého umelca jeho sestra La Toya a bratia Tito, Marlon a Jackie. Ďalší dvaja súrodenci Michaela Jacksona, a to Jermaine a Randy, iniciatívu kritizujú, pretože koliduje s procesom s niekdajším osobným lekárom zosnulého Conradom Murrayom, ktorý čelí v súvislosti s Michaelovým úmrtím obvineniu zo zabitia z nedbalosti.
      Pred takmer dvoma rokmi skončil neúspechom pokus zorganizovať podobné podujatie vo Viedni. Za vtedajším projektom, ktorého dejiskom mal byť zámok Schönbrunn 26. septembra 2009, stál práve Jermaine Jackson, jeden z kritikov aktuálnej iniciatívy.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona