Cardi B sa stala matkou

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 18:07 • 2 min
Cardi B sa stala matkou

LOS ANGELES - Americká rapperka Cardi B sa stala matkou. Dvadsaťpäťročná rodáčka z New Yorku a jej manžel rapper Offset z hip-hopovej skupiny Migos privítali v utorok na svete dcéru, ktorú pomenovali Kulture Kiari Cephus.

slovakia

left justify in out

Interpretka sa s radostnou správou podelila prostredníctvom služby Instagram. Pre 26-ročného Offseta, ktorého vlastné meno je Kiari Cephus, je dievčatko už štvrtým potomkom.

Cardi B, vlastným menom Belcalis Almanzar, debutovala v roku 2017 singlom Bodak Yellow, ktorý sa dostal na prvú priečku Billboard Hot 100 a v roku 2018 jej vyniesol aj dve nominácie na Grammy. Jej prvý album Invasion of Privacy, ktorý sa dostal na trh v apríli 2018, debutoval na prvej priečke Billboard 200 a okrem spomínaného Bodak Yellow z neho vzišli aj ďalšie tri úspešné single Bartier Cardi, Be Careful a I Like It.

Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvoria ju Quavo, Takeoff a spomínaný Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Debutový album Yung Rich Nation uviedli na trh v júli 2015. Po ňom ponúkli aj EP nahrávku s názvom 3 Way (2016), štúdiovku Culture (2017), a tento rok v januári jej pokračovanie s názvom Culture II. S oboma poslednými menovanými nahrávkami sa skupine podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200.
 

 

Picture credit : My mom 🌸 ... @offsetyrn

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B Official IG (@iamcardib),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona