Cara Delevingne má úžasné priateľstvo s Rihannou

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 17:24 • 2 min
Cara Delevingne má úžasné priateľstvo s Rihannou

LOS ANGELES - Cara Delevingne je hrdá na svoje "úžasné" priateľstvo s Rihannou a na to, ako sa rozvíja odkedy sa stretli na módnej prehliadke pred piatimi rokmi.

slovakia

left justify in out

Tentoraz sa stretli na premiére filmu “Valerian a mesto tisícich planét”. "Bolo to úžasné, stretli sme sa na módnej prehliadke a o päť rokov neskôr robíme film Luca Bessona. Všetci sme vyrastali a sledovali jeho filmy, je to neuveriteľné," povedala Cara.

 

“Sme bláznivé, prvýkrát sme sa stretli, pretože prišla ku mne a udrela ma do spánku, ale ja a Cara sme si neuveriteľne blízke a je tu veľa toho čo nás spája. Je úžasná. Hoci sme zaneprázdnené, no bez ohľadu na to, kde je jedna z nás na svete, vieme, že môžeme jednoducho zdvihnúť telefón a volať jedna druhej, a že sme vždy pripravené vyrozprávať sa alebo ponúknuť radu. Ak máte dvoch alebo troch priateľov, ako je napríklad Cara, potom sa môžete nazývať požehnaným,” povedala Rihanna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies