Capriatiová sa nevie vyrovnať s úmrtím otca, ďakuje za podporu

NETKY.SK • 30 November 2015, 11:26 • 2 min
Capriatiová sa nevie vyrovnať s úmrtím otca, ďakuje za podporu

BRATISLAVA - Americká niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek Jennifer Capriatiová má aj po polroku veľké problémy vyrovnať sa s úmrtím svojho otca Stefana, ktorý v apríli podľahol rakovine.

slovakia

left justify in out

"Vlani sme boli takí šťastní. Myslela som si, že zvíťazíme. V tomto bláznivom svete však už nič nevyznieva normálne," napísala 39-ročná držiteľka troch singlových grandslamových titulov v rámci série príspevkov prostredníctvom mikroblogovacej siete, zjavne v rozkolísanom psychickom rozpoložení.

"Predpokladala som, že ľudia budú vľúdnejší, keď máte zármutok... Je mi však jasné, že moji praví fanúšikovia ma zostanú podporovať a budú tu pre mňa... Netuším, ako sa cez také veci dá preniesť. Mne to pripadá ako nemožné... Visím na sile vašich povzbudzujúcich slov... Život stále dokáže byť nádherný... Jedna z vecí, ktoré mi teraz najviac chýbajú, je denne servírované najlepšie jedlo sveta - ukuchtené za 15 minút, chutiace ako z päťhviezdičkovej reštaurácie a vždy pripravené s láskou..." preludovala Capriatiová a reagovala na komentáre odberateľov jej textov.

Newyorská rodáčka Capriatiová minulý rok naznačila možný návrat do súťažného diania. Dodala, že uvažovala už o newyorských US Open 2014 ako o darčeku svojmu rodičovi, ale napokon sa rozhodla radšej tráviť viac času s chorým otcom, než pracovať na comebacku. Začiatkom apríla 2015 zverejnila video z prípravy. Naposledy hrala v novembri 2004 vo Philadelphii. Predtým sa v rovnakej sezóne prebojovala do semifinále medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických. Olympijskú šampiónku z Barcelony 1992 Capriatiovú v júli 2012 uviedli do Medzinárodnej siene slávy v Newporte.

Počas kariéry mala Capriatiová problémy s drogami. V roku 1994 ju zatkli pre držanie marihuany, neskôr priznala samovražedné úmysly. V júni 2010 sa v hoteli v Riviera Beach na Floride predávkovala liekmi a museli ju hospitalizovať. Hovorkyňa Lacey Wicklinová vyhlásila, že to bola nešťastná náhoda. Capriatiovú predvlani v marci obvinili z prenasledovania a napadnutia expartnera. Incident sa udial na Valentína v posilňovni Oxygen Health and Fitness v North Palm Beach, vášne hasili personál a ďalší klienti. Američanka v rozrušení po hádke udrela Ivana Brannana niekoľkokrát do hrude. Napadnutý floridský golfista privolal políciu. Brannan sa v minulosti usiloval o súdny zákaz kontaktu pre bývalú priateľku. Podľa informácií Gossip Extra z novembra 2012 obvinil Capriatiovú z obťažovania v podobe stoviek telefonátov, ale aj pokusu o vyvalenie dverí jeho bytu. Tenistku odsúdili na 30 hodín verejnoprospešných prác a 4 hodiny terapií na zvládanie návalov hnevu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies