Capitals sú na nezastavenie, Jarry vygumoval lídra západnej konferencie

NETKY.SK • 5 December 2019, 08:30 • 2 min
Capitals sú na nezastavenie, Jarry vygumoval lídra západnej konferencie

USA - Slovenský hokejový útočník Richard Pánik nastúpil v drese Washingtonu proti LA Kings na ich ľade. odohral slušnú porciu minút a zaznamenal aj 1 plusový bod.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Washingtonu v zostave so slovenským útočníkom Richardom Pánikom zvíťazili na ľade Los Angeles 3:1.Capitals v tridsiatom zápase sezóny dosiahli 21. víťazstvo a so ziskom 47 bodov potvrdili prvú priečku v tabuľke celej súťaže. O prvé dva góly hostí sa ešte v úvodnej dvadsaťminútovke postaral obranca John Carlson, ktorý prekonal hranicu 100 zásahov v NHL a zároveň sa s 11 gólmi dostal na čelo streleckej tabuľky medzi obrancami. 

 

img

 

So 42 bodmi zároveň velí produktivite medzi obrancami a je šiesty najproduktívnejší hráč tohto súťažného ročníka. Richard Pánik odohral 13:21 min s bilanciou 2 strely, 4 bodyčeky, 1 plusový bod.

 


Na čele tabuľky produktivity je opäť spoločne edmontonské duo Connor McDavid - Leon Draisaitl. Nemec sa vďaka jednej asistencii v súboji proti Ottawe s 51 bodmi dotiahol na Kanaďana, ktorý tentoraz nebodoval. Edmonton doma prehral 2:5.

 


Obhajca trofeje a líder Západnej konferencie St. Louis nestrelil v Pittsburghu ani gól a prehral 0:3. Tristan Jarry zmaril všetkých 28 streleckých pokusov hostí a pripísal si štvrtý shutout v kariére, prvý v tejto sezóne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TristanJarry #PittsburghPenguins #NHL #Pens #Jars

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@pensfan4lfe),

 

Americký krídelník Stefan Noesen debutoval v drese Penguins a hneď strelil gól. Hráči Pittsburghu predĺžili bodovú sériu na domácom ľade na deväť zápasov, z toho sedem bolo víťazných. "Hráči predo mnou urobili výbornú robotu, keď pozbierali puky zvonka. Veľmi mi tým uľahčili prácu. Ja som zasa pomohol tým, že som sa staral o odrazené puky," uviedol Tristan Jarry na oficiálnom webe nhl.com.

 


Nočné zápasy NHL:

Los Angeles - Washington 1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Richard Pánik (Washington) odohral 13:21 min, 2 strely, 4 "hity", 1 plusový bod

Toronto - Colorado 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Pittsburgh - St. Louis 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Edmonton - Ottawa 2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies