Capellove obavy: Dlhé vzdialenosti, teplo a plné letiská

NETKY.SK • 18 Október 2013, 18:51 • 2 min
Capellove obavy: Dlhé vzdialenosti, teplo a plné letiská

SOFIA - Podľa trénera ruskej futbalovej reprezentácie Fabia Capella budú budúcoročné majstrovstvá sveta v Brazílii náročné najmä na presuny medzi dejiskami stretnutí, veľké zmeny teplôt a preplnené letiská. Futbalisti "zbornej" sa do krajiny samby a kávy prebojovali z 1. miesta kvalifikačnej F-skupiny pred druhým Portugalskom.

slovakia

left justify in out

"Očakávam veľa problémov s presunmi a s hraním v rôznych podmienkach. Na juhu je zima a na severe zase príšerné teplo. Nepovažujem za najlepšie rozhodnutie, že jeden deň budete hrať na severe krajiny a o pár dní neskôr na juhu," povedal v piatok v Sofii pri predstavovaní trofeje pre víťaza Ligy majstrov Capello.

"Rozprával som sa s talianskymi a španielskymi hráčmi po semifinálovom zápase Pohára konfederácií a povedali mi, že je takmer nemožné hrať predĺženie v takom teple. Navyše toto stretnutie malo neskorší výkop," uviedol generálny sekretár Medzinárodnej federácie profesionálnych futbalistov (FIFPro) Theo van Seggelen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies