Capello už s Beckhamom v reprezentácii nepočíta

NETKY.SK • 12 August 2010, 12:48 • 2 min
Capello už s Beckhamom v reprezentácii nepočíta

Capello už s Beckhamom v reprezentácii nepočíta

slovakia

left justify in out

img

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Fabio Capello krátko pred stredajším prípravným zápasom s Maďarskom pre televíziu ITV oznámil, že 35-ročný David Beckham je pre reprezentáciu Albiónu príliš starý. V praxi to znamená, že so stredopoliarom amerického Los Angeles Galaxy už nepočíta.
      "Vďaka, David," rozlúčil sa na diaľku s bývalým reprezentačným kapitánom taliansky kouč. Napriek tomu, že pred mesiacom Beckham vyjadril želanie štartovať vo výbere Anglicka o dva roky na olympijských hrách v Londýne.
      Bývalý idol Manchestru United a Realu Madrid nastúpil za anglickú reprezentáciu v 115 zápasoch, v ktorých zaznamenala 17 gólov. Pre šancu hrať na MS 2010 odišiel Beckham z americkej MLS na hosťovanie do AC Miláno, ale štart na turnaji mu znemožnilo zranenie achilovky v marci tohto roka. Odvtedy sa Beckham lieči a na tohtoročné MS do Juhoafrickej republiky cestoval ako poradca trénera Capella. V anglickej reprezentácii debutoval v septembri 1996 proti Moldavsku.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies