Capello sa sústredí na ruskú misiu, nechce prebrať Chelsea

NETKY.SK • 22 Marec 2013, 08:00 • 2 min
Capello sa sústredí na ruskú misiu, nechce prebrať Chelsea

BELFAST - Fabio Capello neukončí predčasne svoju misiu pri ruskej futbalovej reprezentácii. V médiách sa objavili špekulácie, že taliansky kouč by mohol po skončení tejto ligovej sezóny prevziať funkciu šéfa realizačného tímu FC Chelsea, Capello však vylúčil takúto alternatívu.

slovakia

left justify in out

Na lavičke mužstva zo Stamford Bridge sedí Španiel Rafael Benítez, ktorý má platný kontrakt len do konca tohto ročníka a neprajní fanúšikovia si od neho vynútili vyhlásenie, že zostane len pri ňom. V médiách sa skloňuje mnoho jeho možných nasledovníkov, ale bývalý tréner Anglicka, Realu Madrid či Juventusu Turín ním rozhodne nebude. Fabio Capello má totiž so svojimi zverencami vynikajúcu bilanciu v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie. "Zborná" má po štyroch dueloch na konte dvanásť bodov, najbližšie nastúpi v piatok 22. marca v Belfaste proti domácemu Severnému Írsku a očakáva sa, že splní úlohu favorita a opäť sa o krok posunie k účasti na svetovom šampionáte. Zaujímavé je, že Rusi absolvujú v pondelok medzištátne prípravné stretnutie proti Brazílčanom práve na štadióne FC Chelsea.

"Skutočne neviem nič o údajnom záujme Chelsea o moje služby. Pri ruskej reprezentácii som šťastný, sústreďujem sa na kvalifikáciu MS 2014," vyhlásil skúsený 66-ročný kormidelník s dôvetkom, že sa nechce ďalej zaoberať touto témou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies