Capello predĺžil kontrakt s Ruskom do MS 2018

NETKY.SK • 24 Január 2014, 10:50 • 2 min
Capello predĺžil kontrakt s Ruskom do MS 2018

MOSKVA - Tréner futbalovej reprezentácie Ruska Fabio Capello po dohodnutí posledných detailov podpísal v piatok v moskovskom Dome futbalu nový kontrakt do majstrovstiev sveta 2018. Zbornú povedie aj na majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii. Šampionát 2018 sa bude konať práve v Rusku.

slovakia

left justify in out

Doterajší kontrakt Capella s Ruským futbalovým zväzom vyprší po brazílskom turnaji. Šesťdesiatsedemročný Talian prišiel na lavičku zbornej pred dvoma rokmi v lete po majstrovstvách Európy a nahradil Holanďana Dicka Advocaata. Pod jeho vedením postúpili Rusi prvýkrát od MS 2002 na majstrovstvá sveta, kde ich v základnej skupine čakajú Belgicko, Kórejská republika a Alžírsko. 

"Veľmi rád si predĺžim prácu v Rusku. Máme veľké plány a urobím všetko pre úspech a radosť ruských fanúšikov. Ďakujem prezidentovi zväzu Nikolajovi Tolstychovi a ministrovi športu Vitalijovi Mutkovi za dôveru," povedal Capello, ktorý by mal zarábať päť miliónov eur ročne. V minulosti už viedol AC Miláno, Juventus Turín, Real Madrid či anglickú reprezentáciu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies