Capello: Juventus môže vyradiť Bayern

NETKY.SK • 23 December 2015, 14:58 • 2 min
Capello: Juventus môže vyradiť Bayern

RÍM - Bayern Mníchov nemusí byť pre futbalistov Juventusu Turín neriešiteľnou prekážkou v jarnom osemfinále Ligy majstrov 2015/16.

slovakia

left justify in out

Podľa bývalého trénera talianskeho klubu Fabia Capella je v silách finalistu uplynulého ročníka postúpiť do ďalšieho kola a zopakovať podobný kúsok, aký zverenci Massimiliana Allegriho vyviedli v semifinále uplynulého ročníka, keď šokujúco vyradili Real Madrid.


"V Lige majstrov má Juve šancu uspieť proti naozaj disponovanému súperovi. Ak sa mu bude herne dariť a vyhne sa zraneniam, môže to dokázať. Každopádne majú potenciál narobiť Bayernu také problémy, aké s nimi mal Real," povedal 69-ročný odborník pre Gazzetta dello Sport.


Turínčania sú po zlom úvode do sezóny na vzostupe. V Serie A vyhrali sedem zápasov za sebou a vyšvihli sa už na štvrtú priečku tabuľky. Capello očakáva, že ešte ponaháňajú aj vedúci Inter Miláno a zabojujú o piaty titul v neprerušenej sérii. "Bude to veľká bitka. Roberto Mancini spravil v Interi poriadok, každý vie, čo má robiť. Allegrimu sa podarilo stabilizovať tím a priviesť ho späť na víťaznú cestu, aj keď mu k tomu pomohli aj zaváhania konkurentov," uviedol tréner, ktorý naposledy viedol ruskú reprezentáciu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies