Capello dodrží zmluvu s Ruskom, do PSG nepôjde

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 09:35 • 2 min
Capello dodrží zmluvu s Ruskom, do PSG nepôjde

PARÍŽ - Talian Fabio Capello nebude novým trénerom francúzskeho futbalového šampióna Paríža St. Germain. Zoznam kandidátov sa tak zúžil na tri mená - Guusa Hiddinka, Michaela Laudrupa a Andreho Villasa-Boasa.

slovakia

left justify in out

Capella viaže zmluva s ruským zväzom, uvoľniť ho "zborná" nechce a ani samotný kouč nehodlá odísť od rozrobenej práce v kvalifikácii MS 2014. "Ruský futbalový zväz je spokojný s prácou trénera Fabia Capella a jeho kontrakt má platnosť až do skončenia finálového turnaja budúcoročných MS," uvádza sa v stanovisku Ruského futbalového zväzu.

Súčasný kormidelník PSG Carlo Ancelotti je na odchode, už dlhšie sa spomína záujem Realu Madrid, hoci ku konkrétnym rokovaniam zatiaľ neprišlo. V minulej sezóne získal Ancelotti titul, na ktorý parížsky klub čakal 19 rokov. Okrem toho sa prebojoval do štvrťfinále Francúzskeho pohára, Ligového pohára a Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies