Cap Hennes VIII. má osem rokov, pogratuluje mu aj Ujah

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 12:51 • 2 min
Cap Hennes VIII. má osem rokov, pogratuluje mu aj Ujah

KOLÍN NAD RÝNOM 10. marca (SITA) - Cap Hennes VIII., ktorý je maskotom nemeckého futbalového klubu 1. FC Kolín nad Rýnom, oslávil v utorok ôsme narodeniny.

slovakia

left justify in out

Do kolínskej zoologickej záhrady, kde Hennes v pokoji trávi sviatočné chvíle, ho v priebehu utorka príde navštíviť aj futbalový útočník Anthony Ujah a osobne mu zablahoželá. 

 

Nigérijský útočník kolínskeho 1. FC Ujah v nedeľu pri oslave gólu ťahal Hennesa za rohy. Dvadsaťštyriročný zakončovateľ v domácom stretnutí 24. kola najvyššej nemeckej súťaže s Eintrachtom Frankurt prispel k víťazstvu Kolína 4:2, keď v 81. min upravil na priebežných 4:1. Človek zodpovedný za stráženie zvieraťa zostal v prvom momente zaskočený, no podarilo sa mu capa odtiahnuť späť. "Perfektná nedeľa. Prepáč Hennes. Bol som na teba príliš hrubý," napísal Anthony Ujah na sociálnych sieťach Facebook a Twitter a pridal aj fotografiu inkriminovaného momentu. Predstavitelia 1. FC Kolín nad Rýnom vzali celú situáciu s humorom: "Hennes je na takéto veci zvyknutý. Možno ho trochu bolí krk." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies