Cannondale sa definitívne spája s Garmin-Sharp

NETKY.SK • 21 August 2014, 09:44 • 2 min
Cannondale sa definitívne spája s Garmin-Sharp

COLORADO - Cyklistické tímy Garmin-Sharp a Cannondale spájajú svoje sily a v sezóne 2015 vytvoria jedno družstvo ProTour.

slovakia

left justify in out

Potvrdili sa tým špekulácie, ktoré kolovali cyklistickým zákulisím už niekoľko mesiacov. Cannondale zostáva titulárnym sponzorom družstva a dodávateľom techniky. V tíme sa však zmení manažment, okolo Petra Sagana a spol. doteraz pracovali najmä Taliani, teraz to budú ľudia z amerického Slipstream Sports. Garmin, ktorý bol hlavným sponzorom na elitnej cyklistickej úrovni od roku 2008, bude v novovytvorenom zoskupení kľúčovým podporovateľom. Informácie zverejnil web CyclingNews.com.


V novom tíme Cannondale už nebude jazdiť Peter Sagan a ani jeho brat Juraj. Obaja budú od 1. januára 2015 členmi družstva Tinkoff-Saxo, s ktorým sa dohodli na nových kontraktoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies