Cannondale na Tour de France s lídrom Rollandom

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 11:14 • 2 min
Cannondale na Tour de France s lídrom Rollandom

BRATISLAVA - Domáci cyklista Pierre Rolland bude lídrom tímu Cannondale na blížiacich sa pretekoch Tour de France (2. - 24. júla).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročnému vrchárskemu špecialistovi budú pri pokuse čo najlepšie sa umiestniť v celkovej klasifikácii pomáhať Matti Breschel, Lawson Craddock, Alex Howes, Kristijan Koren, Sebastian Langeveld, Ramunas Navardauskas, Tom-Jelte Slagter a Dylan van Baarle. "Na Tour mierime s mužstvom okolo Pierra Rollanda. Možno nie je explozívny cyklista, ale v posledných pár dňoch niektorých prekvapí. Tiež budeme pomáhať Craddockovi pri naplnení jeho potenciálu na prvej Tour," povedal výkonný riaditeľ spoločnosti Slipstream Sports Jonathan Vaughters.

 

Rolland je súčasťou tímu Cannondale prvú sezónu, na Tour de France je jeho najlepším výsledkom ôsme miesto z roku 2012. V edíciách 2011 a 2015 bol desiaty. Tento rok dosiahol najhodnotnejšie umiestnenie na júnových pretekoch Critérium du Dauphiné, kde obsadil desiatu priečku. "Tour je jedným z najväčších športových podujatí na svete. Od mladosti som chcel byť jeho súčasťou a vyhrávať etapy. Mnoho dní som trénoval a spolu s tímom máme veľmi dobrý pocit. Očakávam od seba aj kolegov skvelé výkony. Viem, že to bude ťažké, ale vydám zo seba všetko," dodal Rolland. Informácie sú z webu Cyclingnews.

Nominácia tímu Cannondale na Tour de France: Matti Breschel, Lawson Craddock, Alex Howes, Kristijan Koren, Sebastian Langeveld, Ramunas Navardauskas, Pierre Rolland, Tom-Jelte Slagter, Dylan van Baarle



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies