Cannondale má ďalších dvoch jazdcov na pomoc Saganovi

NETKY.SK • 31 Október 2013, 12:06 • 2 min
Cannondale má ďalších dvoch jazdcov na pomoc Saganovi

MILÁNO - Tím Cannondale angažoval ďalších dvoch cyklistov, ktorí budú na jarných klasikách podporovať Petra Sagana. Na zmluvách na sezónu 2014 sa dohodli Marco Marcato a Oscar Gatto.

slovakia

left justify in out

Manažér Cannondalu Roberto Amadio sa snaží naďalej vytvoriť silný tím okolo Petra Sagana napriek tomu, že mu nevyšli rokovania o podpore so spoločnosťou Tinkoff.

Gatto prichádza do Cannondalu z tímu Vini Fantini-Selle Italia. Na jar 2013 vyhral preteky Dwars door Vlaanderen, v roku 2011 zasa zdolal v súboji o etapové prvenstvo na Giro d´Italia Alberta Contadora. Saganovi môže pomôcť na klasikách podobne ako Filippovi Pozzatovi v roku 2012. Marcato jazdil v roku 2013 za tím Vacansoleil-DCM. 

V sezóne 2014 budú tvoriť základ tímu Cannondale okrem Sagana aj Ivan Basso, Moreno Moser, Elia Viviani a Matej Mohorič. Informácie zverejnil web cyclingnews.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies