Cannondale chce udržať Sagana pod svojimi krídlami

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 14:22 • 2 min
Cannondale chce udržať Sagana pod svojimi krídlami

COLORADO SPRINGS - V Cannondale rokujú o budúcnosti spolupráce s Petrom Saganom.

slovakia

left justify in out

Vedenie výrobcu bicyklov a cyklistických komponentov Cannondale, ktorý vlastní aj rovnomenný cyklistický tím ProTour, chce udržať Slováka Petra Sagana naďalej pod svojimi krídlami. O úradujúcom majstrovi Slovenska sa špekuluje, že by mal opustiť zoskupenie po vypršaní súčasného kontraktu na konci sezóny 2014. V súvislosti so Saganom sa spomínajú tímy Tinkoff-Saxo i pripravované družstvo pilota formuly 1 Fernanda Alonsa.

 

Jazdec i jeho manažér už tieto špekulácie niekoľkokrát odmietli. "S Petrom máme skutočne dobrý vzťah. Je to skvelý profesionál. Po rozhovoroch s ním vieme, že sa snaží naplniť ciele celého tímu. Vieme, že dáva do tréningu sto percent a on vie, že ho úplne podporujeme, aby bol úspešný. Pracujeme na tom, aby Peter zotrval v spolupráci s nami. Rokovania sú dlhodobým procesom. Debatovali sme a budeme naďalej pokračovať v rozhovoroch s jeho manažérom Giovannim Lombardim o budúcnosti, ale práve teraz chceme vyhrávať," uviedol v stanovisku generálny riaditeľ Cannondale Bob Burbank. 

 

V Cannondale sa momentálne nechcú vyjadrovať k budúcnosti tímu. Spoločnosť je aktívna v profesionálnej cyklistike už od roku 1997 a chce v nej zotrvať aj v dlhodobom horizonte do budúcna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona